Onze lunchroom is 5 dagen in de week geopend voor een ontbijt, een heerlijke lunch, een kop koffie met wat lekkers of een borrel met een hapje.

Wij proberen ons te onderscheiden door wisselende belegde broodjes en lunchgerechten. Ons assortiment is heel veelzijdig en soms met een knipoog. Manuela heeft een keuken achtergrond en is altijd bezig met het combineren van smaken, structuren en producten om op die manier leuke broodjes te creëren. Door het wisselbroodje kan ze zichzelf blijven uitdagen om steeds wat nieuws te verzinnen. Het is vaak seizoensgebonden en ook probeert ze met het wisselbroodje te werken met lokale producten en leveranciers.

Maar de lunchkaart bied meer dan alleen een wisselbroodje. Er staan heerlijke belegde vloerbroden op, maar ook frisse salades, warme omeletten, wat lekkers voor de kindjes en vers bereide panini’s. Neem gerust eens een kijkje op onze kaart hieronder.

Ook ziet u op onze lunchkaart een gezellige borrelplank staan om van te genieten tijden een Belgisch biertje of een goed glas wijn.

 

Naast de lunchkaart serveren wij ook een ontbijtkaart van 9 tot 11 uur. De lunchroom is geopend vanaf 8:30 uur voor een kopje koffie, maar wij hebben wat extra tijd nodig om het ontbijt goed te serveren. Op onze ontbijt kaart hebben wij een uitgebreid ontbijt staan maar ook een heerlijke yoghurtbol met bijvoorbeeld huisgemaakte granola. Echt een stevig maar fris ontbijt. Deze bol is helemaal zelf in te vullen met fruit, noten of gedroogd fruit.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

U bent van harte welkom om de kaart nog eens uitgebreid bij ons in de lunchroom te bekijken en wat lekkers te bestellen. Wij hebben een enorm gezellige lunchroom binnen, tijdens het mooie weer en in de zomermaanden hebben wij ook een heerlijk tuinterras aan de achterzijde van het gebouw. Hier is het al heel vroeg lekker zonnig en ook is er een aangelegen parkeerterrein dus voldoende parkeergelegenheid om uw auto of fiets neer te zetten.

Overigens is het parkeerterrein voorzien van een invalide plek en twee plekken om uw elektrische auto op te laden.

Tot snel bij ons in de lunchroom!